×
EN | FR | POR | BG

Contact center as a service masthead with man working on computer

TTEC
Foundation

Инвестираме в образование, за да можем да помогнем на децата и общностите да процъфтяват.

 

Фондацията на ТТЕК е посветена на това, да оказва положително влияние над общностите, в които служители на компанията работят и живеят.

Ние вярваме, че доброто образование е ключов фактор за изграждане на успешно общество. Стремим се да предоставим на учениците, по целия Свят, достъп до средства, технологии и услуги, които ще им помогнат да развият своя потенциал.

 
 

Нашата визия

Да подкрепяме служителите ни в тяхнaта страст, с която се стремят да направят устойчива и позитивна промяна в своите общности.

Нашата мисия

Да приложим ресурси и експертни познания, за да подобрим условията на обучение за учениците в най-голяма нужда.

 
 
 

Помагаме на учениците по пътя към успеха през целия им живот, като инвестираме в основите на образованието.

 
 

Ограмотяване

Осигуряването на достъп на учениците до книги винаги е било приоритет на Фондацията. Нашите служители играят главна роля в подпомагане развиването на уменията на децата по Света. Ние спонсорирахме между училищни “Вечери на ограмотяването” във Флорида. Също така създадохме една иновативна програма, която комбинира удоволствието от четенето с голфа, за деца в Колорадо, а в Мексико и Филипините осигурихме книги и помагала, наред с други местни инициативи.

 

Технологии

Знаем, че осигуряването на достъп до съвременни технологии отваря много врати и повишава образователните възможности за децата. Дарихме iPad-и, компютри, принтери, прожектори, интерактивни дъски и други пособия за училищата в най-голяма нужда. В допълнение, нашият екип „Информационни технологии“ предоставя консултации и технологично съдействие на много образователни организации.

 

Най-модерна образователна среда

Фондацията допринася, предоставяйки най-съвременни обучителни средства в училищата. Нашата безвъзмездна финансов помощ даде тласък на реновации в училище в Бразилия, които включват интерактивен звуков парк, който предлага на децата преживявания стимулиращи сетивата и музикалните им заложби. А когато природни бедствия разрушават училища по Света, ние сме там да помогнем. Съдействахме за построяването на училище в Хаити, което бе разрушено от земетресение. Също така, реновирахме училищна библиотека във Филипините, която бе ударена от тайфун.

 

Училищни пособия и подкрепа

Децата не биха могли да се фокусират върху своето обучение, ако не разполагат с основни училищни пособия и подкрепа. Ние доставяме учебни пособия за ученици и осигуряваме средства на групи като Boys and Girls Club и Junior Achievement, които се занимават с извънкласни дейности. По време на пандемията подпомогнахме програма за подкрепа на ученици в неравностойно положение, в Мексико, както и на организация в Канада, съдействаща на юноши, които са преживели травма.

 
 

Как можете да помогнете

Служителите на ТТЕК могат да изпратят заявление за субсидия, от името на организация, като посетят пространството на Фондацията на ТТЕК в Mosaic.

 

За служители

Фондацията на ТТЕК разчита на проактивното съдействие на нашите служители, тоест всеки служител в компанията може да стане спонсор на организация, подпомагаща образованието в общността. За да започнете процес по кандидатстване, следвайте тези лесни стъпки, описани в пространството на Фондацията във вътрешния уеб сайт на компанията.

За организациите

Нашата Фондация приема заявки, подадени единствено от служители на ТТЕК. Ако работите с някой от нашите служители за подаване на заявление за кандидатстване, моля, кликнете тук, за да попълните нашата кратка анкета за допустимост и онлайн формуляра.

 

Срокове за отговор

Бордът на Директорите се среща на всеки три месеца, за да прегледа всички подадени кандидатури. Екипът на Фондацията ще изпрати отговор на подалите заявления, в посочените срокове:

 
 
 

Get involved

Learn more about how to start your grant request process by visiting the TTEC Foundation space on Mosaic.