×
 
София, България

Международно
признание

 

 

English | БЪЛГАРСКИ

Офисът ни в София, България многократно е получавал признание от търговски групи в индустрията и други международни организации. Ето и кратък преглед на някои от последните ни награди и отличия:

  • Европейската аутсорсинг асоциация посочи България за Най-добра аутсорсинг дестинация за 2015 г.
  • The A.T. Kearney Global Services Location Index™ ’14 постави България сред 10-те най-добри световни аутсорсинг дестинации
  • Докладът на McKinsey’s 2011 определи София като доказана BPO локация в Европа
  • Златно отличие Stevie ® Awards for Sales and Customer Service 2015 в категорията „Национален екип Продажби на годината“
  • Бронзово отличие 2015 Stevie Award® за „Екип за клиентско обслужване на годината”
  • Бронзово отличие 2015 Stevie Award® за „Най-добър търговски представител на годината”
  • Сребърно отличие 2014 Stevie Award® за „Национален екип Продажби на годината“
  • Бронзово отличие 2014 Stevie Award за „Екип Продажби на годината“
 

 

Client Testimonials

"Софика Груп (вече TTEC Care Services) подходи с разбиране към основните изисквания на нашата компания. Въпреки, че не използвахме тяхната система за изходящи обаждания, успяха да оптимизират времето за средна продължителност на разговорите, предложиха ни разнообразни екипни и индивидуални игри за повишаване на резултатите по актуализацията на базата данни. Организираха се и работни срещи, на които се обменяше опит в телемаркетинг продажбите, споделяха се техники за оборване на възражения от страна на клиентите, за повишаване ефективността на операторите и всичко, свързано с подобряване процеса на работа. За всяка ситуация, която изискваше навременна обратна връзка, реакциите на Софика Груп (вече TTEC Care Services) бяха адекватни и съобразени с приоритетите на поставените цели.”

Ивета Младенова

Eксперт „Директен маркетинг”
БНП Париба Лични Финанси

"Партньорството ни датира от 2007 г. Тогава, след задълбочено проучване на пазара и проведен конкурс, М-Тел се спря на избора „Софика Груп” АД (вече TTEC Care Services). Поради демонстрираната от компанията гъвкавост, отлично качество на услугите, висока успеваемост и стриктно изпълнение на всяко едно задание нашето сътрудничество продължава да се развива все повече и повече.

В продължение на вече 4 години, екипът на Софика Груп (вече TTEC Care Services) показва висок професионализъм, услугите се изпълняват качествено и в срок. Със задоволство искам да отбележа, че изборът ни на партньор е изключително удачен, което се доказва и от реализацията на множеството съвместни успешни проекти.

Препоръчвам Софика Груп (вече TTEC Care Services) като коректен и съвестен партньор. Екипът има висок потенциал и затова вярвам, че за в бъдеще партньорството ни ще продължи да бъде все така успешно и ползотворно."

Здравко Георгиев

Директор
Дирекция Обслужване на клиенти
Мобилтел ЕАД

"Да дадеш правото на някой друг да убеди твоя клиент колко добра е услугата, която предлагаш е предизвикателство. Още повече, когато обслужваш близо 3 милиона клиенти. VIVACOM пое този риск и не сбърка. Софика (вече TTEC Care Services) показаха висок професионализъм и бърза реакция при работата си върху няколко важни за нас кампании. Те показаха много добро разбиране на нашите нужди и доказаха, че реагират по изключително подходящ начин в зависимост от клиента, който стои насреща.

Това са причините, поради които Софика Груп (вече TTEC Care Services) успя да спечели нашето доверие и ние планираме и за в бъдеще да продължим партньорството си с тях.

Препоръчваме услугите на кол центъра на всяка компания, която желае да получи професионално, бързо и качествено обслужване на своите клиенти."

 

Русин Русинов

Старши Мениджър Дистрибуция
Виваком АД

“На база на партньорството ни през последните две години препоръчваме Софика Груп (вече TTEC Care Services) като стабилен и надежден доставчик на аутсорсинг услуги и като специалисти в тяхната област.

Работим със Софика Груп (вече TTEC Care Services) от декември, 2011, през което време те осигуриха на нашия бизнес отлично съдействие в областта на Аутбаунд решенията. Тяхната работа е била основен фактор за успешния ни растеж, като ни е помагала да набираме и задържаме своите членове и да изпълняваме глобалните си цели в това отношениеes.

Гъвкавостта на Софика Груп (вече TTEC Care Services) и способността да осигуряват добре обучени екипи, както и постоянният им стремеж към постигане на високи резултати ги очерта като отговорен и стабилен бизнес партньор. В допълнение отличната комуникация между компаниите ни на оперативно и мениджмънт ниво ни помогна да разработим единен подход към бизнес целите ни. Аутсорсинг услугите, доставени от Софика Груп (вече TTEC Care Services), винаги са били в съответствие с изискванията за високо качество и професионализъм на здравната индустрия.

Радвам се да препоръчам услугите на Софика Груп (вече TTEC Care Services) в областта на изнесените услуги. Тяхната експертиза би била предимство за всяка една организация.”

Mатю Браун

Вицепрезидент, Управление на ресурси
WorldOne

"HP избра българския доставчик на аутсорсинг услуги Софика Груп (вече TTEC Care Services) за свой локален партньор за подпомагане изпълнението на нови проекти на HP Global Delivery Center в София, Българи. Щастливи сме да партнираме със Софика Груп (вече TTEC Care Services) в предизвикателната задача да управляваме административни дейности, бизнес анализи и документиране на проекти."

Mомчил Тодоров

Cross-Functional Operations Manager
HP Global Delivery Center Sofia

"C3i избра Софика Груп (вече TTEC Care Services) като партньор, който да помогне в създаването на многоезичния IT European Help Desk and Workstation Management Centre на C3i. Щастливи сме да имаме надежден партньор в лицето на Софика Груп (вече TTEC Care Services)."

Жоел Морс

CEO & Co-founder
C3i, inc

“Предвид партньорството ни през последните 2 години, бихме искали да изкажем своето удовлетворение от сътрудничеството ни със Софика Груп (вече TTEC Care Services). Високо оценяваме готовността на Софика Груп (вече TTEC Care Services) да осигурява професионални услуги за нашите изнесени процеси.

С настоящата референция бихме искали да изтъкнем добрата работа на екипа на Софика Груп (вече TTEC Care Services) по отношение на подготовката и изпълнението на голям и важен проект в нашите офиси. Вземайки под внимание добре развитите системи за сигурност на Софика Груп (вече TTEC Care Services), сертифицирахме компанията за работа с данни на наши клиенти.

Гъвкавостта на Софика Груп (вече TTEC Care Services) и иновативните им идеи правят процесите при започването и развитието на различни проекти гладки и успешни. Добре функциониращото партньорство на всяко едно ниво е отлична основа за съвместния успех на двете компании.

Най-накрая и в допълнение на написаното по-горе, препоръчваме Софика Груп (вече TTEC Care Services) като надежден партньор в областта на аутсорсинг услугите.

Венислав Йотов

Генерален директор
Chartis Europe S.A. (Bulgaria Branch)

"Работихме със Софика Груп (вече TTEC Care Services) 6 месеца по пилотен телемаркетинг проект за наши фиксирани пакети. Те демострираха изключителен професионализъм и лоялност от самото начало. Станахме свидетели на страстта на екипа да бъде успешен във всичко, с което се заеме. Нивото на качеството и бързото и ефективно обучение е доказателство за страстта, която влагат. Препоръчваме Софика Груп (вече TTEC Care Services) за аутбаунд услуги и пожелаваме на екипа много успех в бъдеще.”

Грег Айело

Старши директор аутсорсинг
ЕЕ

"В процеса на прегледа на дейността на Софика Груп (вече TTEC Care Services) ние открихме няколко важни характеристики. На първо място: като цяло бяхме впечатлени от качествата на хората и на мениджърския екип, особено на тези мениджъри, с които най-често общувахме. На второ: по време на оценката, която правихме, разбрахме, че екипът на Софика Груп (вече TTEC Care Services) е ориентиран към решения на проблемите и проявава изключителна гъвкавост. Духът на партньорството се чувстваше още преди формално да сме подписали договора. И последно, но не по важност: техническата инфраструктура и нейната съвместимост с най-новите технологии като VоIP и т.н. също се открои в сравнение с други източноевропейски компании."

Пранав Чибер

Директор Операции
iGate