×
 

Светът вече не е същият.

Компаниите не могат да разчитат на цените или продуктите, за да останат лидери. Основното днес е удобството за клиентите. Клиентите искат решения, създадени за тях самите, а TeleTech знае как да направи това.

Вече над 30 години TeleTech помага на компании в целия свят да разработват и предоставят гладко работещи решения, които привличат клиенти и добавят стойност. Публикувахме 9 книги за стратегиите за работа с клиенти, първи разработихме и изградихме системи за комуникация в облака и всеки ден управляваме над 3,5 милиона клиентски комуникации през множество канали. Познаваме добре и теорията, и практиката.

А за да могат нашите клиенти и техните потребители да почерпят от нашия опит и знания, изградихме холистична платформа за привличане на клиенти, базирана на десетилетия ненадминати постижения в консултантските услуги, анализа, технологиите и услугите.

Какво предлагаме

Консултантски услуги

Ще ви помогнем да разберете как едно уникално клиентско решение може да ви донесе печалба и ще бъдем ваши партньори в разработването на подробен план за внедряването му. Ще ви помогнем да откриете какво очакват клиентите ви от вас. А след това ще ви помогнем да обедините своя екип, процеси и системи, за да надминете очакванията им.

Технологии

Ние доставяме технологии и най-добри практики, за да гарантираме удовлетвореност на вашите клиенти по всяко време, на всяко място и през всеки канал. Като се фокусираме върху начина, по който клиентите ви искат да общуват с вас, ние ще ви помогнем да разработите, изградите и управлявате информационна и комуникационна инфраструктура, която прави системите ви по-ефективни, а клиентите ви – по-доволни.

Обслужване на клиенти

Всеки контакт на клиент с вашата компания е възможност да създадете продължителна връзка. Ние обединяваме подходящите хора, процеси и технологии, за да използвате всеки такъв шанс. Вече над 30 години нашите умения за подбор и обучение на кадри и за управление на програми за професионална връзка с клиенти допринасят за повишена рентабилност и клиентска удовлетвореност в цял свят.

Растеж на вашия бизнес

В свят, в който приходите са измерител за успеха, целта е да се печелят клиенти. Ние сме най-добрите в това – с уникална комбинация от аналитични и технически умения и усет за продажбите. Имаме опит в разработването на програми за привличане и задържане на клиенти, в управлението на програми за многоканални продажби и в цифровите маркетингови кампании.

Как можем да ви помогнем

 

Маркетинг

Ние помагаме на маркетинговите специалисти като вас да използват данни, процеси и технологии, за да гарантират удовлетвореността на клиента, която обещава вашата марка. Нашата интегрирана стратегия, която проследява жизнения цикъл на всяка покупка от клиент, ви позволява да гарантирате, че всеки лев, даден за маркетинг, е похарчен добре.

Продажби

Искате да увеличите продажбите и да намалите разходите. Разбираме ви добре. Затова съчетахме най-новото в технологиите с най-добрите практики в продажбите, за да ви помогнем да постигнете резултати. Донесли сме милиарди долари растеж на приходите на компании като вашата.

Обслужване на клиенти

Растящите разходи заедно с растящите очаквания на клиентите правят конкуренцията все по-жестока всеки ден. Нашият доказан подход към клиента ви гарантира по-лоялни клиенти и по-добра рентабилност. Ние говорим 51 езика и управляваме 3,5 милиона клиентски комуникации всеки ден – нашите възможности нямат граници.

Технологии

Да бъдеш лидер в технологиите, какъвто сте вие, днес е по-трудно от всякога. Със старата инфраструктура, липсата на връзка между системите за данни и растящите очаквания не е лесно да останете начело. Ние ви даваме инструментите и таланта, от които се нуждаете, за да гарантирате изключително удобство за клиентите си през всеки канал, всеки път.

Анализ

Всяка година ние караме над 300 терабайта данни да работят за мениджъри като вас, за да можете да предвиждате, повишавате и надминавате очакванията на клиентите. Независимо дали се нуждаете от информация за потребностите и предпочитанията на потребителите, или за печалбата, която ви носят клиентите ви, нашият екип от анализатори ви позволява да откриете това, чрез което разширите бизнеса си.

Отраслите, за които работим

Автомобилна промишленост

Проучване* на Google за автомобилната промишленост през 2013 г. показва, че 70% от купувачите вземат решение въз основа на предишния си опит с марката. Следователно производителите трябва да поддържат добър диалог с клиента през целия жизнен цикъл на покупката. В сътрудничество с производителите ние им помагаме да разработят концепции и да постигнат удовлетвореността на клиента, която превръща еднократния купувач в запален защитник на марката.

Комуникации, медии и технологии

В бранш, известен с едно от най-ниските нива на клиентска удовлетвореност, е трудно да се поддържа лоялност. Растежът става действителност само когато компанията може да спечели и задържи доверието и бизнеса на клиентите си. Някои от най-големите компании в бранша се обръщат към нас, за да разкъсаме порочния кръг и да осигурим решения, с които клиентите им да се гордеят.

Финансови услуги

Отрасълът търпи сериозни сътресения и клиентите имат повече възможности за избор от когато и да било. Нашите персонализирани решения използват всеки момент, в който връзката клиент – институция е подложена на изпитание, за да изградят доверие, да увеличат очакваната нетна печалба от клиент и да развият дългосрочна връзка, основана на взаимно доверие.

Здравеопазване

Връзката между пациент, лекар и доставчик се променя бързо. При правилен подход, все по-болезнената смяна на съществуващите модели може да се извършва плавно, като в центъра на вниманието остане грижата за здравето. Нашият холистичен подход съчетава технологиите и грижата за пациента в програми, които намаляват разходите, носят приходи за акционерите, осигуряват по-добро здраве и задържат потребителите на вашите услуги.

Държавни органи

Много агенции се борят със старите системи и ръчни процеси, използвани поколения наред поради недостиг на средства, стари технологии и законови изисквания. Ние работим директно с държавни агенции, за да трансформираме някои системи и процеси с цел: намаляване на риска, печелене на обществена популярност и намаляване на оперативните разходи за критично важни услуги.

 

Търговия

Днес думата има клиентът. Мнението на клиента – добро или лошо – е по-важно от всякога. Компаниите могат да намерят по-добри начини за използване на данните и многоканалните комуникации, така че да променят своите методи за привличане на клиенти, но много от тях не правят това. Ние помагаме на някои от най-големите търговски вериги в света да увеличат приходите си, лоялността към марката и броя доволни клиенти.

Туроператори и хотели

Според проучването Customer Service Barometer* на American Express, клиентите споделят мнението си с повече хора от когато и да било преди. Затова способността да разбере конкретните потребности на клиента може да наложи компанията в бизнеса или да я провали. Ние помагаме на компаниите да бъдат по-отговорни към клиентите си – от гледна точка на технологиите, а също и на личното отношение – и да създадат връзка, която кара хората да идват пак.

TeleTech предоставя услуги в над 80 страни на повече от 50 езика. Научете повече как можем да ви помогнем, като се свържете с нашия офис:

Бизнес Парк София, сграда 3,
1766 София
Тел.: +359 2 400 85 00
Факс: +359 2 400 85 02
Имейл: info@sofica-group.com
Уеб сайт: www.sofica-group.com

SPOTLIGHT

NEWS & EVENTS
TeleTech Announces Second Quarter 2017 Financial Results
TeleTech Welcomes Jeff Marcoux as Vice President, Product Marketing

Customer Experience Solutions and Marketing Innovation Expert Bolsters Customer Experience and Service Design Acumen
Read press release

CONTACT US

9197 South Peoria Street
Englewood, CO, U.S.A
80112-5833

Phone for general inquiries

US: +1.800.835.3832
INT: +1.303.397.8100

Phone for services information

US: +1.877.206.8119
INT: +1.480.389.1436

 
TTEC Schedules Fourth Quarter and Full Year 2017 Earnings Release and Webcast of Investor Conference Call
Customer Experience Pioneer and Leader TTEC Launches New Look to Complement New Name
latest news
latest news