×

София, България

Лидерство на мнение

 

English | БЪЛГАРСКИ

По-долу ще откриете примери за някои от най-добрите ни практики, разработени от нашите специалисти. За да научите повече за начините, по които екипът ни в София вдъхновява нашите клиенти, можете да разгледате всички материали в областта на лидерството на мнение тук.

eBook: Поглед към бъдещето на клиентската ангажираност

Проучванията показват, че 87 процента от потребителите смятат, че компаниите трябва да вложат повече усилия, за да осигурят по-добро клиентски преживяване. И така, какво можем да направим, след като старите начини за правене на бизнес очевидно вече не са достатъчни, за да бъдат потребителите доволни, а продажбите високи? Чрез тази електронна книга ще научите как най-новите тенденции в сферата на клиентската ангажираност могат да ни помогнат да определим бъдещето на контактните центрове, бизнес операциите и клиентската удовлетвореност като цяло.

Прочетете електронната книга (на английски език)

Да съборим стената на контактния център l

Потребителите очакват от тяхната банка да ги познава, да решава проблемите им и да бъде проактивна в ролята си на доверен съветник. В същото време, банките непрестанно се борят с необходимостта да бъдат ефективни, като същевременно намалят операционните разходите. Един от начините, по които банките, предлагащи услуги на дребно, могат да осигурят по-добро качество на услугите, като същевременно запазят оперативната ефективност, е чрез предлагане на възможност за надомна работа на своите служители. В тази книга ще откриете четири ползи от надомната дейност в сферата на банкирането на дребно.

Прочетете Бялата книга (на английски език)

Инфографика: Овладяване на силата на обслужването на клиенти

В днешния взаимосвързан и хипер-социален свят, клиентите проявяват малко търпение към лошото обслужване. Компаниите са под натиск да отговорят на очакванията на клиентите за оптимално обслужване. Ето и кратък преглед на причините защо хитрите компании инвестират в грижата за клиента като техен ключов приоритет.

Прочетете инфографиката (на английски език)

Как да построим лодката си и да я насочим към иновация в сферата на обслужването

В днешния бързо променящ се свят, почти всяка компания признава властта на своите клиенти и се стреми към подобряване на преживяването, което им предоставя, за да подобри позициите си на пазара. Въпреки това, много компании намират за трудно да се разделят с традиционния подход за създаване на дългосрочни отношения с потребителите. Тази книга разкрива шест стъпки, които бизнес лидерите предприемат, за да направят прехода от подобряване към иновация в сферата на обслужването на клиенти.

Прочетете Бялата книга (на английски език)

SPOTLIGHT

NEWS & EVENTS
TeleTech Announces Second Quarter 2017 Financial Results
TeleTech Welcomes Jeff Marcoux as Vice President, Product Marketing

Customer Experience Solutions and Marketing Innovation Expert Bolsters Customer Experience and Service Design Acumen
Read press release

CONTACT US

9197 South Peoria Street
Englewood, CO, U.S.A
80112-5833

Phone for general inquiries

US: +1.800.835.3832
INT: +1.303.397.8100

Phone for services information

US: +1.877.206.8119
INT: +1.480.389.1436

 
TTEC Schedules Fourth Quarter and Full Year 2017 Earnings Release and Webcast of Investor Conference Call
Customer Experience Pioneer and Leader TTEC Launches New Look to Complement New Name
latest news
latest news