×

Sofia, Bulgaria

FEATURED CASE STUDIES

 

EN | BG

Доволни клиенти и високи продажби:

Как да предоставим цялостни решения в сферата на клиентското обслужване

Базирана в Щатите компания за парични преводи имаше за цел да разшири пазара си в Европа. За целта обаче бе необходимо да се осигури обслужване на всички основни европейски езици. Освен това клиентът знаеше, че езиковата бариера няма да е единствената пречка; налагаше се да се преодолеят културните различия между компанията и нейните нови европейски потребители.

До този момент клиентът обслужваше повечето от настоящите си клиенти в Европа от САЩ. В стремежа си да предоставим отлична услуга на нарастващата клиентска база на компанията, ние създадохме център за обслужване на конкурентна цена. През първите 12 седмици на нашето партньорство с клиента, създадохме опростен модел на комуникация в една единствена локация, оперираща на всички основни европейски езици, включително английски, немски, френски, италиански, испански, руски, шведски, румънски, полски и турски. Обслужвайки всички езици от едно място и една база данни, клиентът успя да предостави последователно и релевантно за културата на потребителите преживяване. Всяка обслужвана линия бе свързана към международни безплатни номера, които бяха лесно достъпни за потребителите в целия европейски регион. Линиите бяха поети от екип от около 80 сътрудници. За да осигурят безупречна услуга за потребителите на нашия клиент, нашите сътрудници бяха свързани директно към базата данни и системата за поръчки на клиента чрез уеб-базиран интерфейс.

Всеки сътрудник бе обучен да се справя с широк кръг от въпроси, включително изпращане и получаване на оторизация, промени и възстановяване на средства. Сътрудниците също бяха отговорни за комуникацията с различни отдели в региона, за да помогнат обслужването като цяло и ескалацията на рекламации. В допълнение, за да се избегнат затруднения по време на непредвидени ситуации, ние работихме с клиента, за да разработим план за непрекъснатост на бизнеса и възстановяване след извънредни ситуации. След това целият опит, познания и вътрешни процедури бяха прехвърлени безпроблемно на клиента за по-малко от три месеца.

Резултатът? Оперативните постижения и отличните езикови умения помогнаха на клиента да преодолее културните различия между САЩ и Европа. В допълнение, клиентът реализира значително по-ниски експлоатационни разходи и по-високи нива на удовлетвореност на клиентите в европейския регион. Подобрения бяха въведени и в защитата на цялата операция в случай на бедствие.

SPOTLIGHT

NEWS & EVENTS
TeleTech Announces Second Quarter 2017 Financial Results
TeleTech Welcomes Jeff Marcoux as Vice President, Product Marketing

Customer Experience Solutions and Marketing Innovation Expert Bolsters Customer Experience and Service Design Acumen
Read press release

CONTACT US

9197 South Peoria Street
Englewood, CO, U.S.A
80112-5833

Phone for general inquiries

US: +1.800.835.3832
INT: +1.303.397.8100

Phone for services information

US: +1.877.206.8119
INT: +1.480.389.1436

 
TTEC Schedules Fourth Quarter and Full Year 2017 Earnings Release and Webcast of Investor Conference Call
Customer Experience Pioneer and Leader TTEC Launches New Look to Complement New Name
latest news
latest news