×

Sofia, Bulgaria

FEATURED CASE STUDIES

 

EN | BG

Сложните въпроси намират лесен отговор благодарение на нашите служители с отлични езикови умения и експертни познания

Когато дойде време за деклариране на данъци, потребителите често имат въпроси относно своите финанси. В този период на годината, финансовите посредници очакват повишен обем на обаждания, съпроводен с по-голяма сложност на казусите. Подготвяйки се за това сезонно натоварване, една от водещите компании в сферата на финансовите услуги според класацията на Fortune 500, се обърна към нас за помощ при подбора и обучението на служители, владеещи различни чужди езици.

Първият ни съвместен проект стартира през 2012 г., когато, в следствие на сливане с друга компания, клиентът ни трябваше да увеличи обема на предлаганите услуги, което доведе до обслужването на много нови клиенти. В резултат на успешното сътрудничество, две години по-късно компанията се върна и потърси помощ при обслужването на своите клиенти. Бяха нужни експерти, които да предоставят широк спектър от услуги – от помощ за достъп до уеб сайтове до изчисляване на цени на акциите.

Въпреки че обикновено отнема няколко месеца, за да се наемат и обучат служители и да се създаде контактен център, времето беше от решаващо значение. Клиентът ни имаше нужда всичко да бъде реализирано за срок от два месеца, за да бъде готов за данъчния сезон. Нашият опит и ресурси ни позволиха лесно да осъществим тази цел. Ние приложихме ускорен процес за подбор и обучение, като същевременно продължихме предаването на необходимите знания и умения на сътрудниците. В допълнение към стандартните обучения на системи и процеси, те получиха обучение по основни финансови тематики, включително основите за продажба на борсата, както и необходимата терминология, като сплит и тръжни предложения.

Контактният център отвори врати в България. Там успяхме да се възползваме от възможността за работа на различни езици, за да можем да отговорим на нуждите на потребителите. Служителите ни обработват обаждания на редица езици, включително испански, френски, немски, италиански и английски език. В допълнение, ние можем да се гордеем с усвояването на конкретни телефонни умения и управление на процеси, така че сътрудниците ни да могат да вземат най-точното решение, за да осигурят бързо и точно решение на проблема. Това допринася за подобряване на клиентското преживяване и гарантира ефективното протичане на операциите, независимо от обема на работа.

В резултат, средната скорост на обработка на обаждане беше подобрена със 100%, а процентът на отсъствие от работа бе сведен до 2.8%. Успешната колаборация между нашите процеси, ресурси и способности ни даде възможността да отговорим на очакванията на клиента за бързо подбор и обучение на сътрудниците и направи нашето партньорството още по-стабилно.

SPOTLIGHT

NEWS & EVENTS
TeleTech Announces Second Quarter 2017 Financial Results
TeleTech Welcomes Jeff Marcoux as Vice President, Product Marketing

Customer Experience Solutions and Marketing Innovation Expert Bolsters Customer Experience and Service Design Acumen
Read press release

CONTACT US

9197 South Peoria Street
Englewood, CO, U.S.A
80112-5833

Phone for general inquiries

US: +1.800.835.3832
INT: +1.303.397.8100

Phone for services information

US: +1.877.206.8119
INT: +1.480.389.1436

 
TTEC Schedules Fourth Quarter and Full Year 2017 Earnings Release and Webcast of Investor Conference Call
Customer Experience Pioneer and Leader TTEC Launches New Look to Complement New Name
latest news
latest news